Resultaten

Toen ik begon, was mijn broekmaat 52. En nu heb ik maat 46. Ik ben 45 pond afgevallen. Ik gebruik geen medicatie voor hoge bloeddruk meer. Het is voor mij een succes.”

R. Torres
Miami, FL 


Mijn diabetes is zoveel verbeterd, dat ik geen insuline meer hoef te gebruiken, en ik slechts één medicijn gebruik om mijn diabetes onder controle te houden. Deze aanpak heeft me enorm geholpen mijn gezondheid, metabolisme en zelfvertrouwen terug te krijgen. Toen ik te zwaar was, had ik maat 46, en nu heb ik maat 38.”

M. Santiago
Chester, NY


Ik had zoveel mislukkingen met al de vele verschillende diëten en systemen om gewicht te verliezen dat mijn echtgenoot me zei dat het niet de moeite waard was om het te blijven proberen. Nu draag ik kleren maat 36 die ik leuk vind, en ik heb al mijn kleren maat 42 die ik in de kast had, weggegeven. Diezelfde fouten ga ik niet nog een keer maken.”

T. Andreu
Carolina, PR


Ik heb al 12 jaar diabetes. Door de diabetes ben ik aangekomen en ging ik van maat 34 naar maat 42. Ik voelde me ziek en lelijk. Nadat ik dit programma had gedaan, ben ik er in geslaagd om mijn diabetes onder controle te krijgen en koop ik maat 36 kleren. Ik heb nog wel een stukje te gaan voordat ik weer in mijn oorspronkelijke maat 34 pas, maar ik weet dat het gaat lukken. Dit werkt!”

K. Sotomayor
San Juan, PR  


Eindelijk kon iemand me uitleggen wat de reden was voor mijn traag metabolisme. Het belangrijkste is dat ik erin slaagde om mijn metabolisme te verbeteren en ik slaagde erin 16 kilo af te vallen en 8 kledingmaten kleiner uit te komen, zonder dat ik honger heb geleden of ontzettende trek had.”

D. Angulo
Las Piedras, PR


Na ons huwelijk kwam ik 13 kilo aan, totdat ik maat 42 had. Maar het ergste was dat ik last begon te krijgen van migraine, neusholte-ontstekingen en zelfs hoge bloeddruk.

Mijn gezondheid ging achteruit en ik voelde me altijd moe. Nu kan ik weer de kleren aan die ik aankon toen we net getrouwd waren, maat 36, en heb ik bergen energie. Mijn metabolisme is hersteld.”

Z. Adams
Charlotte, NC


Ik voelde me erg slecht over mijn maat 50. Mijn kinderen en vrienden leverden er kritiek op. Iedereen dacht dat mijn probleem was, dat ik veel at. Ik kwam erachter dat mijn probleem feitelijk was, dat ik een traag metabolisme had én een aandoening aan de schildklier die niet door de artsen was ontdekt, omdat die niet in de labtesten naar voren kwam. Doordat ik meer te weten kwam over mijn metabolisme was ik in staat om de medische hulp te krijgen die ik nodig had. Doordat ik die hulp kreeg en ik mijn gewoonten en levensstijl aanpaste, kon ik mijn kledingmaat terugbrengen tot de huidige maat 38.” 

S. Rodriguez
Los Angeles, CA 


Mijn metabolisme is echt verbeterd. Het leek me een onmogelijke opgave. Vroeger had ik maat 56 en nu is mijn broekmaat 46.” 

P. Thomas
Camden, TX


Ik was verslaafd aan snoep en koolhydraten, en aan Coca-Cola. Met wat ik nu heb geleerd, was ik in staat om van die slechte gewoontes af te komen. Nu voel ik niet langer de behoefte aan die etenswaren die me zo dik maakten. Ik had een maat 46 en heb nu maat 38. Ik voel me energieker en mijn migraine is verdwenen.” 

M. McCormick
Allentown, NJ


Toen ik stopte met roken, kwam ik 13 kilo aan. De aandrang om te eten was verschrikkelijk; ik kon me niet beheersen en bleef snoepen. Met wat ik nu heb geleerd, was ik in staat om 13 kilo af te vallen en ik ben nu weer op mijn normale gewicht. En ik kreeg dit voor elkaar zonder honger te hoeven lijden. Het is een succes.”

M. Martinez
Guaynabo, PR


Om eerlijk te zijn had ik het al opgegeven, omdat geen enkel dieet voor mij werkte. Ik had diëten gedaan met calorieën tellen en daar kreeg ik honger van. Ik wist niet dat traag metabolisme mijn probleem was. Ik ben al 27 kilo afgevallen en nu is mijn echtgenoot jaloers omdat ik weer aantrekkelijk ben, en dat valt mannen op. Ik had maat 46 en nu koop ik kleren maat 36, waar ik prima in pas.”

M. Flores
San Juan, PR