Mudamos nuestro centro de distribución a Madrid. Envíos a toda Europa en 3-6 días hábiles.

Natuurlijke stressvermindering: effectieve oplossingen

In het vorige deel over dit onderwerp hadden we het over de negatieve invloed van stress op ons lichaam. Stress is een natuurlijke respons van ons lichaam op situaties die als bedreigend worden ervaren, wat vroeger van vitaal belang was om te overleven. Stress is nu een veelvoorkomende reactie op de eisen en druk van het moderne leven. Echter, in de hedendaagse maatschappij kunnen langdurige of overmatige stressniveaus schadelijk zijn voor zowel onze fysieke als mentale gezondheid. Gelukkig zijn er verschillende natuurlijke manieren om stress te voorkomen en te beheersen: 

  • gezonde voeding
  • aanvulling van vitaminen en mineralen 
  • voldoende slaap
  • lichaamsbeweging
  • ademhalingsoefeningen
  • goede relaties, ook op je werk
  • ontspanning en hobby’s
  • grenzen durven aangeven en nee durven zeggen 

Het is belangrijk om te onthouden dat stress een natuurlijke reactie is, maar als het onbeheersbaar wordt, kan het schadelijk zijn voor je gezondheid. Het toepassen van deze natuurlijke methoden om stress te voorkomen en te beheersen kan je helpen om een gezonder en gelukkiger leven te leiden. 

Het vinden van de juiste balans tussen inspanning en ontspanning is essentieel voor het welzijn van lichaam en geest. 

Er zijn ook natuurlijke supplementen die de overmatige productie van cortisol beheersen. Wij hebben een product genaamd Stress Defender. De nutriënten in dit product dragen bij aan een regelmatige weerstand tegen stress. Het helpt bij mentale belasting in stressvolle situaties. 

Daarnaast vermindert een reiniging van schimmels en parasieten ook stress. Alles wat stress vermindert, zal jouw metabolisme versnellen. 

Bekijk onderstaande video om meer te weten te komen over stress, cortisol en ons product Stress Defender.

Heb je vragen over jouw metabolisme, de informatie in deze nieuwsbrief of wat dan ook, dan kan je onze consultants altijd bellen. Onze consultants staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.